Skip to content

Ambulant receptionist(e)

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 2.200 - € 2.700 per maandHospitality

Functieomschrijving

Wil jij als hospitality professional graag een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is, in korte tijd in veel verschillende keukens kijken en ervaring opdoen én met een auto van de zaak? Dan is deze vacature iets voor jou!


Als ambulant receptionist(e) bij HEYDAY krijg jij de ruimte om je kwaliteiten op verschillende plekken in te zetten. Zo ben jij hét visitekaartje van verschillende opdrachtgevers in de regio Midden-Nederland. Als ambulant receptionist(e) wordt je ingezet bij verschillende opdrachtgevers waar jij dagelijks het verschil kan maken! Daarnaast heb je de vrijheid om zelf te bepalen of je parttime of fulltime wilt werken en in de weekenden ben je altijd vrij. Kortom: Veel ervaring opdoen in een korte tijd, geen dag is hetzelfde en daar krijg jij energie van!

Dit ga je doen als amnbulant receptionist(e):

 • Je zorgt voor een vriendelijk, warm en gastvrije ontvangst van zowel interne- als externe gasten op de locaties van onze opdracht gevers zoals bezoekers, medewerkers en leveranciers;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt aan de balie, jij neemt de telefoon aan en verbindt inkomende gesprekken door naar de juiste personen. Ook beheer je de mailbox en verwijs je mail door naar de juiste afdelingen;
 • Je zorgt voor het vastleggen van gegevens zodat informatie up-to-date blijft (zoals het bijhouden van handboeken en bezoekersregistratie)
 • Je regelt en beheert de boekingen en reserveringen voor (vergader) ruimtes;
 • Je draagt zorgt voor een nette en geordende ontvangst hal;
 • Je biedt hulp waar nodig: van ondersteuning bij evenementen tot voorraadbeheer van kantoorartikelen.

Als ambulant hospitality professional start en eindigt je werkdag bij een gave opdrachtgevers in de regio Midden-Nederland. De werktijden kunnen vallen tussen 07.30 en 20.00 uur, dit hangt af van de klant waar je werkt. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je uiterlijk voor het weekend een rooster ontvangt voor de komende week, zodat je ruimte genoeg hebt om naast je werk nog andere leuke dingen te doen!


HEYDAY biedt jou:

Een zelfstandige functie in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. Daarnaast ga je samenwerken met onwijs leuke en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een parttime of fulltime contract voor 32 tot 40 uur per week (met uitzicht op een vast dienstverband);
 • Aanvangssalaris van €2200,- tot maximaal €2700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal loopt door tot maximaal €3265,-;

 • De mogelijkheid tot het rijden van een leaseauto bij een contract van minimaal 32 uur of je reiskosten woon-werk worden volledig vergoed (21 cent per km);
 • Je ontvangt een telefoon van de zaak;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • Een interne organisatie die het belangrijk vindt dat er geïnvesteerd wordt in de groei en ambities van onze professionals. Daarom besteden we veel aandacht in jouw ontwikkeling! Je kunt gebruik maken van ons online platform aan waar cursussen worden aangeboden om je verder te ontwikkelen. Dit zijn zowel functie inhoudelijke cursussen, als cursussen ter bevordering van jouw persoonlijke ontwikkeling zoals bijvb. BHV;

 • Een financieel aantrekkelijke regeling welke het mogelijk maakt om met gemiddeld 40% voordeel te fitnessen bij een sportschool naar keuze.
 • Voor een vlotte start bij HEYDAY bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject, digitale ondersteuning en een inspirerende 'HEY - Let's meet!'-ochtend, waar je zowel de organisatie als je nieuwe collega's leert kennen!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde collega. Jij weet goed de verbinding te maken en het team verder door te ontwikkelen. Als persoon ben je ondernemend en bevlogen en werk je met passie voor het vak. Je gaat altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en weet je op authentieke wijze jouw waarde toe te voegen. Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel bent ingesteld en communicatief vaardig bent. Verder neem jij mee:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord;
 • Communicatief, representatief, flexibel en gastvrij: dat ben jij!;
 • Je bent pro-actief en weet snel je weg te vinden in een nieuwe omgeving;
 • Bij voorkeur heb je werkervaring als gastvrouw, receptioniste en/of hostess;
 • Je weet goed om te gaan met programma’s zoals Microsoft Outlook en Microsoft Word;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.


“Als ambulant receptioniste ben ik iedere dag werkzaam bij een andere organisatie, waar steeds verschillende kwaliteiten van mij worden gevraagd. Iedere dag is anders en dat vind ik het leukste aan mijn vak!” - Joyce van Doorn, Ambulant Hospitality Professional bij HEYDAY Hospitality


Wie zijn wij?
HEYDAY is de drijvende kracht achter de facilitaire basis van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van individuele diensten tot complete uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Bij HEYDAY geloven we dat hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service. Met hospitality brengen we het unieke karakter van onze opdrachtgevers tot leven. Hospitality draait om vakmanschap. Dit doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.Enthousiast?
Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan uiterlijk vóór 10 december op de vacature bij HEYDAY Hospitality. Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern gepubliceerd en de selectiegesprekken vinden voortdurend plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten. Zijn we enthousiast? Dan heten we je graag welkom bij HEYDAY!

Heb je vragen? App of bel dan met Emiel Sewtahal (corporate recruiter) op 06 38166008.


Het recruitmentproces

HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 2.200 - € 2.700 per maand
Hospitality

of

Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 2.200 - € 2.700 per maand
Hospitality