Skip to content

Asset Beheerder

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland€ 2.800 - € 3.000 per maandStaf

Functieomschrijving

Werk jij graag mee aan asset management oplossingen voor potentiële, nieuwe en huidige opdrachtgevers van HEYDAY? Deze functie biedt jou de gelegenheid om jezelf verder door te ontwikkelen als Asset Beheerder. 

HEYDAY is als facilitaire dienstverlener sterk in ontwikkeling en gericht op innovatie. De afdeling  asset management is cruciaal voor veel van onze klanten. Samen zoeken we naar de optimale balans in kosten, risico’s en prestaties over en gedurende de levenscyclus van de asset. Hierdoor kunnen onderbouwde beslissingen worden genomen die zijn afgestemd op de gebouwenvisie van en de ontwikkelingen bij de klant. Duurzaamheid is een kritisch element hierbinnen. Daarnaast werk je nauw samen met onze technische facility managers, inkoopspecialisten en klantmanagers om de dienstverlening van HEYDAY verder door te ontwikkelen.


Jouw uitdaging als Asset Beheerder

 • Het beheren van de assetlijsten;
 • Controleren op naleven wet- & regelgeving;
 • Het maken van (storings)analyses voor verbeteringen van de onderhoudsprocessen;
 • Het beheren van het gebouwdossier met daarin o.a. technische tekeningen, keuringsrapportages, gebouwkenmerken, logboeken, inspectierapporten;
 • Het maken van rapportages op basis van o.a. MJOP (meer jaren onderhouds plan) en jaarplannen;
 • In samenwerking met de assetmanager adviseren van klantmanagers in het realiseren van hun doelstellingen;
 • In samenwerking met inkoop, technisch facility manager en assetmanager regie voeren over de performance van de leveranciers.


HEYDAY biedt jou
Een zelfstandige functie in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. Daarnaast ga je samenwerken met professionele en toegankelijke collega's. Én naast werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:
 • Een contract voor 32 uur per week;
 • Aanvangssalaris van €2800 tot maximaal €3500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal loopt door tot maximaal €3905,-;
 • Een volledige reiskostenvergoeding van 0,21 ct per km;
 • Je ontvangt een laptop en telefoon;
 • Thuiswerken is mogelijk en daarvoor ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling en de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse collectiviteitsverzekeringen;
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • 8% vakantiegeld en werk je fulltime dan krijg je 25 vakantiedagen;
 • Fitnessen met gemiddeld 40% voordeel bij een sportschool naar keuze.

Wij vinden jouw groei en ambities belangrijk, daarom investeren wij graag in persoonlijke ontwikkeltrajecten, opleidingen en cursussen.


Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde collega. Jij werkt zelfstandig en accuraat en als persoon ben je ondernemend en bevlogen en werk je met passie voor het vak. Je gaat altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en op authentieke wijze weet jij jouw waarde toe te voegen. Verder neem jij mee:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van NEN 2767 is een pre;
 • Kennis van systemen als Excel en een FMIS is een must om het overzicht te kunnen bewaren.


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter het sterke facilitaire fundament van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van single services tot integrale uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Naast ons handelsmerk operational excellence zijn veilig werken, mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee we het verschil maken, vandaag én morgen. Dagelijks werken 700 professionals voor uiteenlopende opdrachtgevers in de publieke en private sector. Dat doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.  
Interesse?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature Asset Beheerder? Solliciteer dan voor 1 december naar de vacature van asset beheerder in Den Bosch. Doorlopend vinden de selectiegesprekken plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.


Wij ontvangen graag jouw CV en vinden het nóg leuker om te lezen waarom je zo enthousiast bent! Je kunt online solliciteren via de onderstaande 'solliciteer' button. Heb je vragen over de vacature? Bel of app Bianca Swinkels (corporate recruiter) - 06 43031174


Het recruitmentproces

Het recruitmentproces is opgebouwd uit de volgende stappen; de beoordeling van jouw sollicitatie, een telefonische intake en 2 sollicitatiegesprekken. Zijn we allemaal enthousiast? Dan heten we je van harte welkom bij HEYDAY!


HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.


Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.800 - € 3.000 per maand
Staf

of

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.800 - € 3.000 per maand
Staf