Skip to content

Assistent manager hospitality

Leiden, Zuid-Holland, Nederland€ 2.400 - € 2.800 per maandHospitality

Functieomschrijving

Ben jij een organisatietalent en op zoek naar afwisseling in je werkzaamheden? Vind jij een centrale rol in de organisatie leuk en stel jij jezelf graag zichtbaar op? Lees dan snel verder!

Als Assistent manager bij HEYDAY Hospitality ben jij de rechterhand van de Business coördinator hospitality. Jij bent medeverantwoordelijk voor de Hospitality dienstverlening van de Rabobank in meerdere regio’s. Jouw standplaats is in de regio Den Haag/Leiden. In jouw rol ben je meewerkend en ondersteunend aan de Business coördinator. Je bent een excellente sparringpartner voor de Business coördinator en voor de klant, daarnaast denk je mee op operationeel en strategisch niveau. Naast dat je zelfstandig aan de slag gaat, ben je ook een teamspeler. Je signaleert potentiële uitdagingen en met je team werk je oplossingen uit. Met enige regelmaat neem je als Assistent manager hospitality deel aan diverse overleggen waarin jullie samen sparren over oplossingen en helpen jullie elkaar waar nodig. Daarnaast help je bij het opstellen van vacatures en selecteren van kandidaten. 

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als Assistent manager?

 • Aanspreek- en schakelpunt voor operationele vraagstukken tussen HR, Planning, de Business Coördinator en de medewerkers. Daarbij vervang je de Business Coördinator bij afwezigheid;
 •  Evalueren van hospitality werkprocessen op verschillende Rabobank locaties in Nederland, verbetervoorstellen uitwerken en werkprocessen herinrichten;
 • Het verwerken van de urencontrole, verlofaanvragen en declaraties;
 • Oppakken van ziekmeldingen en vervolgens schakelen met de afdeling planning voor een tijdelijke vervanging;
 • Landelijk ontvangen en inwerken van nieuwe Hospitality professionals bij de Rabobank.

De functie van Assistent manager hospitality staat open voor 24 tot 36 uur per week. De werkdagen zijn in overleg bespreekbaar.

HEYDAY biedt jou:

Een zelfstandige functie in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. Daarnaast ga je samenwerken met onwijs leuke en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een contract voor 24-36 uur per week (met uitzicht op een vast dienstverband).
 • Het salaris bedraagt tussen minimaal €2.400 en maximaal €2.800 bruto per maand op basis van 40 uur per week (afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • De mogelijkheid tot het rijden van een leaseauto of je reiskosten woon-werk worden volledig vergoed (21 cent per km);
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • 8% vakantiegeld en je krijgt 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Je ontvangt een laptop en telefoon;
 • Een leuke interne organisatie die het belangrijk vindt dat er geïnvesteerd wordt in de groei en ambities van professionals en daarom besteden we veel aandacht in jouw ontwikkeling! Je krijgt van ons de mogelijkheid om veel opleidingen en certificering te behalen;
 • Een financieel aantrekkelijke regeling welke het mogelijk maakt om met gemiddeld 40% voordeel te fitnessen bij een sportschool naar keuze.
 • Voor een vlotte start bij HEYDAY bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject, digitale ondersteuning en een inspirerende 'HEY - Let's meet!'-ochtend, waar je zowel de organisatie als je nieuwe collega's leert kennen!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde collega. Resultaten bereik je in goede samenwerking met anderen. Je bent in staat om zelfstandig meerdere activiteiten, op verschillende gebieden, tegelijkertijd op te pakken. Je toont initiatief en bent flexibel; werkzaamheden zijn divers en kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. Verder ben je communicatief vaardig en oplossingsgericht. Jij weet op authentieke wijze jouw waarde toe te voegen. En verder:

 • Een mbo of hbo opleiding in bijvoorbeeld de richting van facility-, hospitality management of secretarieel met drie jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • Breed inzetbaar en je vindt het leuk om ondersteuning te bieden aan hospitality teams bij de opdrachtgever;
 • Schakelt gemakkelijk en snel en verliest hierbij de klant en kwaliteit niet uit het oog.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent bereid om minimaal één keer per week naar andere Rabobank locaties in Nederland te reizen.
 • In het bezit van een rijbewijs.


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter de facilitaire basis van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van individuele diensten tot complete uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Bij HEYDAY geloven we dat hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service. Met hospitality brengen we het unieke karakter van onze opdrachtgevers tot leven. Hospitality draait om vakmanschap. Dit doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.Interesse?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 20 december 2023 naar de vacature van Assistent manager. Doorlopend vinden de selectiegesprekken plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.

Wij ontvangen graag jouw CV en vinden het nóg leuker om te lezen waarom je zo enthousiast bent! Je kunt online solliciteren via de onderstaande 'solliciteer' button. Heb je vragen? Bell of app met Erik Wellens (Corporate recruiter) op 06 15167163.


Het recruitmentproces

HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Leiden, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.400 - € 2.800 per maand
Hospitality

of

Leiden, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.400 - € 2.800 per maand
Hospitality