Skip to content

Business coördinator Hospitality

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 3.100 - € 3.830 per maandHospitality

Functieomschrijving

Zit gastvrijheid in jouw DNA en weet jij als Business coördinator mensen te inspireren, te motiveren en te verbinden? Ben jij daarnaast een kei in relatiebeheer en streef jij naar een kwalitatieve dienstverlening bij onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als business coördinator bij HEYDAY Hospitality ben jij verantwoordelijk voor een aantal klanten in de regio Midden - Nederland. Jij weet als geen ander in te spelen op de behoefte van de klant. Je signaleert potentiële uitdagingen en met je team werk je oplossingen uit en daarnaast weet jij commerciële kansen om te zetten naar uitbreiding van onze dienstverlening.


Ook zorg jij voor een veilige, unieke en gastvrije (werk)omgeving bij de klanten en dit doe je samen met een team van gedreven mensen die net als jij een passie hebben voor gastvrijheid. Met een brede glimlach draag jij de visie en missie uit van HEYDAY, niet alleen als je binnenkomt, maar ook als je met je teamgenoten aan tafel zit. Hoewel je zelfstandig werkt en veel op pad bent, sta je in nauw contact met je collega Business coördinatoren en de Regiomanager. Daarnaast krijg je ondersteuning van verschillende stafafdelingen zoals Recruitment, HR en Planning. Met enige regelmaat neem je deel aan overleggen, waarin jullie samen sparren over oplossingen en helpen jullie elkaar waar nodig.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als Business coördinator?

 • Met een positieve en kritische blik identificeer je mogelijkheden tot verbetering en kansen om zowel de hospitality als de facilitaire dienstverlening te optimaliseren, die je vertaalt naar concrete plannen en uitvoert;
 • Coachend en motiverend geef je leiding aan een hospitality en facilitair team van ongeveer 20 medewerkers, daarbij ben je verantwoordelijk voor de planning en personele zaken van jouw medewerkers;
 • Je borgt afspraken die gemaakt zijn met leveranciers op gebied van kpi's, kosten en kwaliteit;
 • Het opstellen en bewaken van budgetten van (klantspecifieke) begrotingen;
 • Relatiebeheer: het zorgdragen voor een constructieve relatie met de klanten;
 • Het team en jouw directe collega’s houd je op de hoogte over de voortgang en de status van belangrijke ontwikkelingen binnen de dienstverlening.


HEYDAY biedt jou:

Een zelfstandige functie in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. Daarnaast ga je samenwerken met onwijs leuke en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een contract voor 32 tot 40 uur per week (met uitzicht op een vast dienstverband);
 • Aanvangssalaris van €3100,- tot maximaal €3830,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal loopt door tot maximaal €4760,-;
 • De mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Je ontvangt een thuiswerkvergoeding van € 2,15 per dag;
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • Een leaseauto met tankpas;
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een interne organisatie die het belangrijk vindt dat er geïnvesteerd wordt in de groei en ambities van professionals;
 • Een financieel aantrekkelijke regeling welke het mogelijk maakt om met gemiddeld 40% voordeel te fitnessen bij een sportschool naar keuze.
 • Voor een vlotte start bij HEYDAY bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject, digitale ondersteuning en een inspirerende 'HEY - Let's meet!'-ochtend, waar je zowel de organisatie als je nieuwe collega's leert kennen!

Wie ben jij?

Hospitality zit in jouw DNA! Én jij vindt het belangrijk om dit uit te dragen naar jouw collega’s. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die anderen positief weet te stimuleren. Op onverwachte situaties weet jij goed in te spelen en ga je altijd op zoek naar een passende oplossing. Resultaten bereik jij in goede samenwerking met anderen. Verder neem jij mee:

 • Een afgeronde opleiding in de richting van Hospitality-, Facility-, of Accountmanagement en een aantal jaren ervaring binnen Hospitality- en of Relatiemanagement waarin hospitality echt in jouw DNA zit!
 • Je bent in bezit van een rijbewijs;
 • Je bent bereid om veel kilometers te maken en bent flexibel in je werktijden. 


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter de facilitaire basis van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van individuele diensten tot complete uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Bij HEYDAY geloven we dat hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service. Met hospitality brengen we het unieke karakter van onze opdrachtgevers tot leven. Hospitality draait om vakmanschap. Dit doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.

Interesse?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan uiterlijk vóór 20 december op de vacature bij HEYDAY Hospitality. Bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten. Zijn we enthousiast? Dan heten we je graag welkom bij HEYDAY!
Heb je vragen over de vacature? Bel of app Emiel Sewtahal (Corporate Recruiter) op 06 - 38166008.


Het recruitmentproces

Het recruitmentproces is opgebouwd uit ten minste de volgende stappen; de beoordeling van jouw sollicitatie, een telefonische intake en 2 sollicitatiegesprekken. Zijn we allemaal enthousiast? Dan heten we je van harte welkom bij HEYDAY!

HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 3.100 - € 3.830 per maand
Hospitality

of

Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 3.100 - € 3.830 per maand
Hospitality