Skip to content

Facilitair service medewerker

Maarssen, Utrecht, Nederland€ 2.100 - € 2.670 per maandHospitality

Functieomschrijving

Word jij blij van het oplossen van facilitaire uitdagingen en wensen? Lees snel verder, want we hebben jou nodig!


Als facilitair service medewerker bij HEYDAY ga je aan de slag bij onze opdrachtgever in Maarssen. De opdrachtgever is een grote speler in de farmaceutische sector en zet zich dagelijks in voor de gezondheid van mensen, vanuit het hoofdkantoor ben jij de oren en ogen van de centrale facilitaire organisatie. 


Samen met de hospitality collega's vorm je een facilitair team op locatie waar jij het eerste aanspreekpunt bent, daarnaast werk je ook op afstand samen met de collega's van de HEYQ servicedesk. Zij ondersteunen decentraal de servicedesk voor onze opdrachtgevers.


Wat ga je doen als facilitair service medewerker?

 • Je neemt facilitaire meldingen aan en beheert het gehele proces, van registratie tot afhandeling via ons systeem. Dankzij jou komen alle meldingen bij de juiste behandelaar terecht. Je bewaakt de doorlooptijd, communiceert over de voortgang en als het nodig is, grijp je tijdig in;
 • Je onderhoudt nauw contact met collega's en leveranciers. Jij zorgt ervoor dat de catering en andere diensten en producten goed verlopen;
 • Één dag per week neem je de taken van je hospitality collega op de front desk over, waar je zorgt voor een warm ontvangst van alle gasten, pandgebruikers en leveranciers;
 • Af en toe loop je een pandronde om te zorgen dat alles nog top verzorgd is.

De functie staat open voor 16 tot 32 uur. We werken met twee diensten van 08:00-16.30 en 09:00-17.30 uur. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag op de servicedesk. Op de vrijdag ben je werkzaam op de front desk en op de woensdag heb je een vrije dag.

HEYDAY biedt jou

Een rol waarin wij jou aanmoedigen om mee te denken over procesverbeteringen en geven jou de ruimte jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen. Je gaat samenwerken met onwijs leuke en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een contract voor 16 tot 32 uur per week (met uitzicht op een vast dienstverband);
 • Aanvangssalaris van €2200,- tot maximaal €2670,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal loopt door tot maximaal €3260,-;
 • Reiskosten woon-werk worden volledig vergoed (21 cent per km of je ov-kosten);
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • 8% vakantiegeld en je krijgt 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Sporten met gemiddeld 40% voordeel bij een sportschool naar keuze.
 • Voor een vlotte start bij HEYDAY bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject, digitale ondersteuning en een inspirerende 'HEY - Let's meet!'-ochtend, waar je zowel de organisatie als je nieuwe collega's leert kennen!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een dienstverlenende instelling. Je legt makkelijk contact en daarnaast vind je een goede relatie met de klant en leverancier belangrijk. Als persoon ben je creatief en denk je in mogelijkheden; gezamenlijk kom je altijd tot de juiste oplossing. Verder neem jij mee:

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Handig met computers, je pakt nieuwe systemen snel op!
 • Ervaring met administratie, die je wellicht hebt opgedaan in eerdere functies.


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter de facilitaire basis van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van individuele diensten tot complete uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Bij HEYDAY geloven we dat hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service. Met hospitality brengen we het unieke karakter van onze opdrachtgevers tot leven. Hospitality draait om vakmanschap. Dit doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.


Ben je enthousiast geworden?

Twijfel niet en solliciteer voor 20 december 2023 naar de vacature van facilitair service medewerker in Maarssen! Klik op de knop 'solliciteren' en laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen wij contact met je op. De selectiegesprekken vinden voortdurend plaats, dus wees er snel bij. Bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.


Het recruitmentproces

De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake en een kennismakingsgesprek met de HEYDAY Business coördinator op locatie. Zijn we allemaal enthousiast? Dan heten we je graag welkom bij HEYDAY! Heb je vragen? Neem contact op met Erik Wellens (Corporate recruiter) op 06 - 15167163.


HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Maarssen, Utrecht, Nederland
€ 2.100 - € 2.670 per maand
Hospitality

of

Maarssen, Utrecht, Nederland
€ 2.100 - € 2.670 per maand
Hospitality