Skip to content

Facilitair medewerker Rabobank

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland€ 2.200 - € 2.600 per maandHospitality

Functieomschrijving

Heb jij verfrissende ideeën en wil jij een bijdrage leveren aan onze facilitaire organisatie? Sta jij graag in het middelpunt binnen een bedrijf en krijg je energie om hét schakelpunt te zijn tussen kantoor en uitvoering? Lees dan verder!

In de functie van facilitair medewerker ben je hét aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken voor medewerkers en leveranciers bij de Rabobank in Den Haag/Leiden. Je krijg de kans een optimale service te bieden binnen een werkomgeving waar de facilitaire dienstverlening hoog in het vaandel staat. Een ontzettend mooie functie voor iemand met passie voor facilitaire dienstverlening!


Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als Facilitair medewerker?

 • Beheer algemene ruimtes: vergaderzalen reserveren, voorraadbeheer van kantoorbenodigdheden en ondersteunen bij conference calls. Jij zet de puntjes op de i zodat de vergadering een succes wordt!
 • Afstemmen met leveranciers: aansturen van en afstemming met de catering, schoonmaak of andere leveranciers. Jij zorgt voor een soepele samenwerking;
 • Het up to date houden van procedures en werkprocessen;
 • Uitvoeren van allround werkzaamheden. Denk aan: hanteren van orde en netheid in de openbare ruimtes, uitgifte van passen/telefoons/laptops, post- en pandrondes lopen en het melden van gebouw gerelateerde storingen aan relevante onderhoudsfirma’s;
 • Servicedesk: registreren van klachten, wensen, informatie en storingsmeldingen (telefonisch of mail) en zorgen voor een opvolging hiervan in het FMIS-systeem. Een collega belt over problemen met de airco, jij zorgt dat het snel wordt opgelost! Daarnaast signaleer jij proactief op trends, ontwikkelingen, afwijkingen, of achterstanden in de meldingen en anticipeer jij hierop.


Je bent werkzaam op de volgende kantoren: Den Haag, Leiden, Alphen aan de Rijn, Katwijk aan Zee en Lisse.

HEYDAY biedt jou:

Een zelfstandige functie in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. Daarnaast ga je samenwerken met onwijs leuke en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een contract voor 32-40 uur per week (met uitzicht op een vast dienstverband);
 • Aanvangssalaris van €2200,- tot maximaal €2600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal loopt door tot maximaal €3260,-;
 • Reiskosten woon-werk worden volledig vergoed (21 cent per km of je ov-kosten);
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een interne organisatie die het belangrijk vindt dat er geïnvesteerd wordt in de groei en ambities van onze professionals. Daarom besteden we veel aandacht in jouw ontwikkeling en krijg je de mogelijkheid om veel te leren, groeien en certificeringen te behalen!
 • Een fitness regeling waardoor je met gemiddeld 40% korting kan fitnessen bij een sportschool naar keuze.
 • Voor een vlotte start bij HEYDAY bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject, digitale ondersteuning en een inspirerende 'HEY - Let's meet!'-ochtend, waar je zowel de organisatie als je nieuwe collega's leert kennen!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde collega. Als persoon ben je ondernemend en bevlogen en werk je met passie voor het vak. Je gaat altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en weet op authentieke wijze jouw waarde toe te voegen. Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel bent ingesteld en communicatief vaardig bent. Verder neem jij mee:

 • Je hebt al eerder werkervaring opgedaan in een dienstverlenende functie, zoals bijvoorbeeld binnen de horeca, reisbranche, evenementen, facility of iets soortgelijks;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • In het bezit van een rijbewijs B, zodat je naar de verschillende locaties kunt reizen;
 • In het bezit van een BHV diploma. Zo niet, geen probleem! Dit certificaat ga je halen via HEYDAY!


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter de facilitaire basis van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van individuele diensten tot complete uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Bij HEYDAY geloven we dat hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service. Met hospitality brengen we het unieke karakter van onze opdrachtgevers tot leven. Hospitality draait om vakmanschap. Dit doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.


Ben je enthousiast geworden?

Twijfel niet en solliciteer voor 20 december 2023 naar de vacature van Facilitair medewerker in Den Haag/Leiden! De selectiegesprekken vinden voortdurend plaats, dus wees er snel bij. Bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.


Het recruitmentproces

De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake en een kennismakingsgesprek met de HEYDAY Business coördinator op locatie. Zijn we allemaal enthousiast? Dan heten we je graag welkom bij HEYDAY! Heb je vragen? Neem contact op met Emiel Sewtahal (Corporate Recruiter) op 06 - 38166008.


HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.200 - € 2.600 per maand
Hospitality

of

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.200 - € 2.600 per maand
Hospitality