Skip to content

Facilitair service medewerker Rabobank

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland€ 2.200 - € 2.600 per maandHospitality

Functieomschrijving

Word jij blij van het oplossen van facilitaire uitdagingen en wensen? Lees snel verder, want we hebben jou nodig!

In de functie van facilitair service medewerker ben je hét aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken voor medewerkers en leveranciers bij de Rabobank in de regiokantoren Den Haag en Leiden. Naast het figureren als aanspreekpunt en het op orde houden van de facilitaire administratie ben je ook verantwoordelijk voor een deel van de uitvoering van de facilitaire aanvragen.


Dit ga je doen als Facilitair service medewerker: 

 • Administratieve servicedesk werkzaamheden: registreren van klachten, wensen, informatie en storingsmeldingen (telefonisch of mail) en zorgen voor een opvolging hiervan in het FMIS-systeem. Jij bewaakt de processen draagt zorg dat alle deadlines gehaald worden.
 • Uitvoeren van allround werkzaamheden denkend aan: hanteren van orde en netheid in de openbare ruimtes, vergaderzalen reserveren, voorraadbeheer van kantoorbenodigdheden, klaarzetten en ondersteunen bij conference calls, pandrondes lopen en het melden van gebouw gerelateerde storingen aan relevante onderhoudsfirma’s;
 • Afstemmen met leveranciers: aansturen van en afstemming met de catering, schoonmaak of andere leveranciers. Jij zorgt voor een soepele samenwerking;
 • Daarnaast signaleer jij proactief op trends, ontwikkelingen, afwijkingen, of achterstanden in de meldingen en anticipeer jij hierop.


HEYDAY biedt jou:

Een zelfstandige functie in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. Daarnaast ga je samenwerken met onwijs leuke en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een contract voor 32-40 uur per week (met uitzicht op een vast dienstverband);
 • Aanvangssalaris van €2200,- tot maximaal €2600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal loopt door tot maximaal €3260,-;
 • Reiskosten woon-werk worden volledig vergoed (21 cent per km of je ov-kosten);
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een interne organisatie die het belangrijk vindt dat er geïnvesteerd wordt in de groei en ambities van onze professionals. Daarom besteden we veel aandacht in jouw ontwikkeling en krijg je de mogelijkheid om veel te leren, groeien en certificeringen te behalen!
 • Een fitness regeling waardoor je met gemiddeld 40% korting kan fitnessen bij een sportschool naar keuze.
 • Voor een vlotte start bij HEYDAY bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject, digitale ondersteuning en een inspirerende 'HEY - Let's meet!'-ochtend, waar je zowel de organisatie als je nieuwe collega's leert kennen!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een dienstverlenende instelling. Je legt makkelijk contact en daarnaast vind je een goede relatie met de klant en leverancier belangrijk. Als persoon ben je creatief en denk je in mogelijkheden; gezamenlijk kom je altijd tot de juiste oplossing. Verder neem jij mee:

 • Ervaring in een soortgelijke dienstverlenende functie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Handig met computers, je pakt nieuwe systemen snel op!
 • Een rijbewijs B, zodat je naar verschillende Rabobank locaties kan reizen;


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter de facilitaire basis van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van individuele diensten tot complete uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Bij HEYDAY geloven we dat hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service. Met hospitality brengen we het unieke karakter van onze opdrachtgevers tot leven. Hospitality draait om vakmanschap. Dit doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.


Ben je enthousiast geworden?

Twijfel niet en solliciteer voor 20 december 2023 naar de vacature van Facilitair service medewerker in Den Haag/Leiden! De selectiegesprekken vinden voortdurend plaats, dus wees er snel bij. Bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.


Het recruitmentproces

De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake en een kennismakingsgesprek met de HEYDAY Business coördinator op locatie. Zijn we allemaal enthousiast? Dan heten we je graag welkom bij HEYDAY! Heb je vragen? Neem contact op met Emiel Sewtahal (Corporate Recruiter) op 06 - 38166008.


HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.


Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.200 - € 2.600 per maand
Hospitality

of

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.200 - € 2.600 per maand
Hospitality