Skip to content

Facilitair servicedesk medewerker

Nijmegen, Gelderland, Nederland€ 2.200 - € 2.999 per maandIntegrated

Functieomschrijving

Word jij blij van het oplossen van facilitaire uitdagingen en wensen? Lees snel verder, want we hebben jou nodig!

Als facilitair servicedesk medewerker bij de Gemeente Nijmegen ben jij de held die alle facilitaire meldingen aanpakt. Samen met je collega's vorm je een sterk facilitair team. Je staat klaar om meldingen en vragen te ontvangen, zowel via de telefoon als e-mail. Het registreren en correct afhandelen van deze meldingen is jouw expertise, maar je begeeft je ook regelmatig in het veld. Voor jouw uitdagingen weet je altijd een oplossing te vinden. Je ziet kansen voor verbeteringen, voor zowel processen als klanttevredenheid. De facilitaire wereld is divers, daarbij heb jij oog voor elk detail.


HEYDAY is verantwoordelijk voor het beheer, het bouwkundig en installatie technisch onderhoud aan de meer dan 500 panden en objecten van de gemeente Nijmegen. HEYDAY waarborgt namens de gemeente Nijmegen de kwaliteit van de huisvesting en de daaraan gestelde eisen.  Het HEYDAY team bij de Gemeente Nijmegen bestaat uit 4 technisch facility managers, 3 projectleiders, 1 klantmanager en 1 facilitair servicedesk medewerker.


Wat je gaat doen als facilitair servicedesk medewerker:

 • Administratieve verwerking van verzoeken, klachten, wensen, informatie en storingen in het computersysteem;
 • Je staat in contact met de leveranciers en zorgt dat meldingen op de juiste plek terechtkomen en bewaakt de voortgang;
 • Na afhandeling controleer je of het probleem daadwerkelijk is opgelost;
 • Je rapporteert operationele resultaten aan de facility coördinator en bespreekt kansen voor verbetering.


HEYDAY biedt jou:

Een zelfstandige functie in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om mee te denken in het verbeteren van processen en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast ga je samenwerken met onwijs leuke en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Contract voor 24-32 uur per week (40 uur is eventueel in goed overleg bespreekbaar);
 • Aanvangsalaris van €2200,- tot maximaal €2500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. (De salarisschaal loopt door tot maximaal €2999,-);
 • Winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • Volledige reiskosten woon-werk worden vergoed (21 cent per km) of een NS-Businesscard;
 • Incidenteel is thuiswerken mogelijk. Voor de dagen dat je thuiswerkt ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Werk je fulltime, dan ontvang je bij ons 25 vakantiedagen;
 • Fitnessen met gemiddeld 40% voordeel bij een sportschool naar keuze.

Wij vinden het belangrijk om te investeren in jouw groei en ambities. Zo krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van opleiding en cursussen.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde collega. Resultaten bereik je in goede samenwerking met anderen en de werkzaamheden voer je netjes en zorgvuldig uit. Je toont initiatief en je bent flexibel en oplossingsgericht ingesteld. Jij weet op authentieke wijze jouw waarde toe te voegen. Jouw profiel:

 • MBO werk-en denkniveau;
 • Handig met computers, je pakt nieuwe systemen snel op!


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter het sterke facilitaire fundament van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van single services tot integrale uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Naast ons handelsmerk operational excellence zijn veilig werken, mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee we het verschil maken, vandaag én morgen. Dat doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.Interesse?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan uiterlijk vóór 27 november naar deze vacature van facilitair servicedesk medewerker in Nijmegen. Doorlopend vinden de selectiegesprekken plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.


Wij ontvangen graag jouw CV en vinden het nóg leuker om te lezen waarom je zo enthousiast bent! Je kunt online solliciteren via de onderstaande 'solliciteer' button. Heb je vragen over de vacature? Bel of app Bianca Swinkels (corporate recruiter) - 06 43031174.


Het recruitmentproces

Het proces is opgebouwd uit de volgende stappen; de beoordeling van jouw sollicitatie, een telefonische intake en 2 sollicitatiegesprekken. Zijn we allemaal enthousiast? Dan heten we je van harte welkom bij HEYDAY!


HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Nijmegen, Gelderland, Nederland
€ 2.200 - € 2.999 per maand
Integrated

of

Nijmegen, Gelderland, Nederland
€ 2.200 - € 2.999 per maand
Integrated