Skip to content

Facilitair service medewerker VodafoneZiggo

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 2.200 - € 2.550 per maandHospitality

Functieomschrijving

Sta jij graag in contact met mensen en word jij blij van het oplossen van facilitaire uitdagingen en wensen? Lees snel verder, want we hebben jou nodig!


Als facilitair service medewerker bij VodafoneZiggo in Utrecht ben jij de held die alle facilitaire meldingen aanpakt. Samen met je geweldige collega's vorm je een sterk facilitair serviceteam. In de rol sta je veel in direct contact met de medewerkers in het gebouw, want het servicecenter is niet weggestopt en iedereen in het gebouw weet het te vinden. 


Je staat klaar om meldingen en vragen te ontvangen, zowel aan de servicebalie, aan de telefoon en via e-mail. Het registreren en correct afhandelen van deze meldingen is jouw expertise. Voor jouw uitdagingen weet je altijd een oplossing te vinden. Je ziet kansen voor verbeteringen, voor zowel processen als klanttevredenheid. De facilitaire wereld is divers, daarbij heb jij oog voor elk detail.


Wat je gaat doen als facilitair service medewerker:

 • Administratieve verwerking van verzoeken, klachten, wensen, informatie en storingen in het computersysteem;
 • Je staat in contact met de leveranciers en zorgt dat meldingen op de juiste plek terechtkomen en bewaakt de voortgang;
 • Na afhandeling controleer je of het probleem daadwerkelijk is opgelost;
 • Je krijgt de ruimte voor eigen inbreng, zodat je proactief zorgt voor verbeteringen.

Je komt te werken in een klein en fijn team waar veel aandacht is voor elkaar. De functie staat open voor 32 uur per week, waar je werkt van 08.30 tot 17.00 uur.


HEYDAY biedt jou:

Een zelfstandige functie in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om mee te denken in het verbeteren van processen en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast ga je samenwerken met onwijs leuke en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Contract voor 32 uur per week;
 • Aanvangssalaris van €2350,- tot maximaal €2550,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. (De salarisschaal loopt door tot maximaal €3140,-);
 • Winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • Volledige reiskosten woon-werk worden vergoed (21 cent per km) of een NS-Businesscard;
 • Incidenteel is thuiswerken mogelijk. Voor de dagen dat je thuiswerkt ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Werk je fulltime, dan ontvang je bij ons 25 vakantiedagen;
 • Fitnessen met gemiddeld 40% voordeel bij een sportschool naar keuze.
 • Voor een vlotte start bij HEYDAY bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject, digitale ondersteuning en een inspirerende 'HEY - Let's meet!'-ochtend, waar je zowel de organisatie als je nieuwe collega's leert kennen!

Wij vinden het belangrijk om te investeren in jouw groei en ambities. Zo krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van opleiding en cursussen.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde collega. Iemand die communicatief vaardig is en goed kan samenwerken, zodat alles op een nette, zorgvuldige goede manier wordt opgelost. Daarnaast is initiatief tonen, flexibiliteit en probleemoplossend denken belangrijk, zodat jij op jouw eigen unieke manier waarde toe kan voegen. Jouw profiel:

 • MBO werk-en denkniveau;
 • Handig met computers, je pakt nieuwe systemen snel op!


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter het sterke facilitaire fundament van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van single services tot integrale uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Naast ons handelsmerk operational excellence zijn veilig werken, mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee we het verschil maken, vandaag én morgen. Dat doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.Interesse? 

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan uiterlijk vóór 20 december naar deze vacature van facilitair service medewerker bij VodafoneZiggo in Utrecht. Doorlopend vinden de selectiegesprekken plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.


Wij ontvangen graag jouw CV en vinden het nóg leuker om te lezen waarom je zo enthousiast bent! Je kunt online solliciteren via de onderstaande 'solliciteer' button. Heb je vragen over de vacature? Bel of app Erik Bolluijt (corporate recruiter) - 06 38162666.


Het recruitmentproces

Het proces is opgebouwd uit de volgende stappen; de beoordeling van jouw sollicitatie, een telefonische intake en 2 sollicitatiegesprekken. Zijn we allemaal enthousiast? Dan heten we je van harte welkom bij HEYDAY!


HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 2.200 - € 2.550 per maand
Hospitality

of

Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 2.200 - € 2.550 per maand
Hospitality