Skip to content

Facilitair teamcoördinator Rabobank

Enschede, Overijssel, Nederland€ 2.700 - € 3.200 per maandHospitality

Functieomschrijving

Als facilitair teamcoördinator bij HEYDAY Hospitality ben jij medeverantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening van de Rabobank in de regio Twente - Achterhoek. Jij zorgt voor een veilige, unieke en gastvrije (werk)omgeving bij de klant en dit doe je samen met een team van gedreven mensen die net als jijzelf een passie hebben voor het facilitaire vak. Jij bent als facilitair teamcoördinator meewerkend, coacht en stuurt je team aan zodat ze nog beter worden dan dat ze al zijn, want blije medewerkers zorgen voor een blije klant! Hospitality ten top, toch? Naast het zorgdragen voor jouw team ben je als facilitair teamcoördinator ook sparringpartner voor de business coördinator en voor de klant. Jij weet als geen ander hoe je moet inspelen op de behoefte van de klant. Je signaleert potentiële uitdagingen en met je team werk je oplossingen uit.


Dit zijn jouw verantwoordelijkheden als facilitair teamcoördinator:

 • Je bent aanspreekpunt voor de klant Rabobank op operationeel niveau en rapporteert aan de business coördinator;
 • Registreren en verwerken van klachten, wensen, informatie en storingsmeldingen in het systeem. Daarbij anticipeer je op een tijdige opvolging en signaleer je trends;
 • Realiseer en optimaliseer je de dienstverlening binnen de Rabobank conform contractafspraken en het monitor je projecten en bewaak je de voortgang;
 • Je communiceert binnen het team over de voortgang en status van belangrijke ontwikkelingen binnen de dienstverlening;
 • Coachend geef je leiding aan het facilitaire team van ongeveer 5 tot 10 medewerkers. Je spart hiervoor samen met de business coördinator;
 • Rooster gerelateerde zaken neem je op met de centrale planning;
 • Samen met de business coördinator selecteer je nieuwe medewerkers en ben je verantwoordelijk voor het inwerktraject.

Jouw standplaats is Enschede. De overige kantoren waar je werkzaam zal zijn is Doetinchem, Zutphen, Almelo, Hengelo en Oldenzaal.


HEYDAY biedt jou:

Je krijgt de ruimte om mee te denken in het verbeteren van processen en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast ga je samenwerken met onwijs leuke en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een contract voor 36 tot 40 uur per week (met uitzicht op een vast dienstverband);
 • Aanvangssalaris van €2700,- tot maximaal €3200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal loopt door tot maximaal €3675,-;
 • Een leaseauto met tankpas;
 • Thuiswerkvergoeding van € 2,15 per dag;
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een interne organisatie die het belangrijk vindt dat er geïnvesteerd wordt in de groei en ambities van professionals;
 • Een financieel aantrekkelijke regeling welke het mogelijk maakt om met gemiddeld 40% voordeel te fitnessen bij een sportschool naar keuze;
 • Voor een vlotte start bij HEYDAY bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject, digitale ondersteuning en een inspirerende 'HEY - Let's meet!'-ochtend, waar je zowel de organisatie als je nieuwe collega's leert kennen!

Wie ben jij?

Hospitality zit in jouw DNA! Én jij vindt het belangrijk om dit uit te dragen naar jouw collega’s. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die andere positief weet te stimuleren. Op onverwachte situaties weet jij goed in te spelen en ga je altijd op zoek naar een passende oplossing. Resultaten bereik jij in goede samenwerking met anderen. Verder neem jij mee:

 • HBO werk en- denkniveau;
 • Ervaring binnen de facilitaire dienstverlening en minimaal 1 jaar ervaring als coachend leidinggevende;
 • Kennis van MS Office en je bent in bezit van een rijbewijs.


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter de facilitaire basis van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van individuele diensten tot complete uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Bij HEYDAY geloven we dat hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service. Met hospitality brengen we het unieke karakter van onze opdrachtgevers tot leven. Hospitality draait om vakmanschap. Dit doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.


Enthousiast?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan uiterlijk vóór 20 december op de vacature bij HEYDAY Hospitality. Selectiegesprekken vinden voortdurend plaats. Bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.

Zijn we enthousiast? Dan heten we je graag welkom bij HEYDAY! Heb je vragen? Neem contact op met Emiel Sewtahal (Corporate Recruiter) op 06-38166008.


Het recruitmentproces

HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.


Enschede, Overijssel, Nederland
€ 2.700 - € 3.200 per maand
Hospitality

of

Enschede, Overijssel, Nederland
€ 2.700 - € 3.200 per maand
Hospitality