Skip to content

Facility coördinator

Amersfoort, Utrecht, Nederland€ 2.750 - € 3.100 per maandIntegrated

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een rol waarin je projectmatig werkt en verantwoordelijk bent voor het coördineren van de faciliteiten? Lees dan snel verder!

Als facility coördinator ben jij de spil op het hoofdkantoor van Nutreco in Amersfoort. Jouw missie? Zorgen voor uitmuntende facilitaire dienstverlening die niet alleen goed, snel, duidelijk, maar vooral ook prettig is. Dit doe je niet alleen, maar samen met je team en de leveranciers van de opdrachtgever, waaronder de schoonmaker, gebouwbeheerder, en cateraar. Dagelijks stem je af met de facility manager van Nutreco. Bovendien speel je een proactieve rol bij het ondersteunen en uitvoeren van projecten en events op locatie.

Wat ga je doen als facility coördinator?

• Operationele aansturing van alle leveranciers met als doel het handhaven en tijdig signaleren van naleving van afspraken en kwaliteitsnormen;
• Uitvoeren en monitoren van facilitaire projecten ter verbetering van de dienstverlening, inclusief het functioneel aansturen van het Hospitality team;
• Initiëren van voorstellen ter verbetering van facilitaire vraagstukken;
• Scherp letten op kwaliteit en veiligheid en continue afstemming zoeken met betrokkenen;
• Zorgen voor optimale samenwerking tussen alle stakeholders;
• Sturen op tijdigheid en juistheid van uit te voeren werkzaamheden;
• Geven van input voor diverse budgetten en uitvoeren van factuurcontrole.

HEYDAY biedt jou:

Bij HEYDAY vinden we jouw groei en ambities belangrijk, daarom investeren wij graag in persoonlijke ontwikkeltrajecten, opleidingen en cursussen. Daarnaast werk je samen met professionele en toegankelijke collega's. En naast werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:
• Een contract voor 32 uur per week (met uitzicht op een vast dienstverband);
• Een aanvangssalaris van €2.750 tot maximaal €3.100 bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van ervaring. De salarisschaal loopt door tot maximaal €3.905;
• Volledige reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer;
• Aantrekkelijke pensioenregeling en deelname aan diverse collectiviteitsverzekeringen;
• Een winstdelingsregeling, waardoor je jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
• 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
• Laptop en telefoon;
• Mogelijkheid om met gemiddeld 40% voordeel te sporten bij een sportschool naar keuze.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste en positief ingestelde collega. Ondernemend, bevlogen, daadkrachtig, en met passie voor het vak. Altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en op authentieke wijze weet jij waarde toe te voegen. Flexibiliteit en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Je brengt mee:

• HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in facility management (of vergelijkbaar);

• Enige ervaring het facilitaire werkveld is gewenst, bijvoorbeeld op een servicedesk.


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter het sterke facilitaire fundament van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van single services tot integrale uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Naast ons handelsmerk operational excellence zijn veilig werken, mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee we het verschil maken, vandaag én morgen. Dat doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.Enthousiast geworden?

Wacht niet langer en solliciteer vóór 15 december 2023 naar de functie van facility coördinator in Amersfoort! Selectiegesprekken vinden doorlopend plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.


Recruitmentproces

De sollicitatieprocedure omvat een telefonische intake en minimaal één gesprek op locatie. Zijn we allemaal enthousiast? Dan verwelkomen we je graag bij HEYDAY! Heb je vragen? Neem dan contact op met Bianca Swinkels (corporate recruiter) op 06-43031174.


HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 2.750 - € 3.100 per maand
Integrated

of

Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 2.750 - € 3.100 per maand
Integrated