Skip to content

Facility manager

Haarlem, Noord-Holland, Nederland€ 3.565 - € 4.500 per maandIntegrated

Functieomschrijving

Ben jij iemand die altijd klaarstaat om te helpen en weet jij hoe je een team effectief kunt aansturen? Sluit je dan aan bij HEYDAY Facility Management en geef jouw carrière een boost!


Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende retailer gevestigd in Haarlem, zoeken wij een facility manager. In deze rol ben jij de drijvende kracht achter alle facilitaire aspecten, zowel op het gebied van hard- en soft services en alle operationele services. Jij bent verantwoordelijk voor het naadloos beheren van de facilitaire diensten die aan HEYDAY zijn toevertrouwd. Bezoekers en medewerkers worden op facilitair gebied volledig ontzorgd. Daarbij fungeer je als het primaire aanspreekpunt voor de diverse stakeholders, key-users, de door HEYDAY gecontracteerde leveranciers en de opdrachtgever zelf.


Dit ga je doen als facility manager:

 • De operationele aansturing van alle leveranciers en het waarborgen van naleving van afspraken en kwaliteitsnormen;
 • Direct leidinggeven aan het operationele facilitaire team in een coachende rol;
 • Het bewaken van afspraken die zijn vastgelegd in de overeengekomen SLA's met leveranciers, met de focus op kosten en kwaliteit;
 • Het actief bevorderen van optimale samenwerking met ketenpartners en andere betrokkenen, en het continu streven naar verbetering van de dienstverlening;
 • Verantwoordelijkheid dragen voor de facturatie en financiële processen in nauwe samenwerking met de afdeling finance;
 • Het waarborgen dat de acties die voortvloeien uit meldingen op de juiste manier worden toegewezen en uitgevoerd.

HEYDAY biedt jou
Een zelfstandige functie in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om mee te denken in het verbeteren van processen en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast ga je samenwerken met professionele en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op
 • Een contract voor 36 tot 40 uur per week;
 • Een aanvangsalaris van €3.565 tot maximaal €4.500 o.b.v. 40 uur. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal loopt door tot maximaal €5.093;
 • Een volledige reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer;
 • Je ontvangt een laptop en telefoon;
 • Thuiswerken is incidenteel mogelijk en daarvoor ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling en de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse collectiviteitsverzekeringen;
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • 8% vakantiegeld en werk je fulltime dan krijg je 25 vakantiedagen;
 • Fitnessen met gemiddeld 40% voordeel bij een sportschool naar keuze;
 • Voor een vlotte start bij HEYDAY bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject, digitale ondersteuning en een inspirerende 'HEY - Let's meet!'-ochtend, waar je zowel de organisatie als je nieuwe collega's leert kennen!"

Wij vinden jouw groei en ambities belangrijk, daarom investeren wij graag in persoonlijke ontwikkeltrajecten, opleidingen en cursussen.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega; sociaal en een echte teamspeler. Je bent sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties, je legt makkelijk contact en staat goed in verbinding met stakeholders. Daarnaast weet je overzicht te creëeren en ga je altijd op zoek naar de oplossing. Op authentieke wijze weet jij jouw waarde toe te voegen.

Verder neem jij mee:

 • Een afgeronde HBO opleiding richting facility Management, bedrijfskunde of hotelschool;
 • Je hebt een aantal jaren aantoonbaar relevante werkervaring in het aansturen van medewerkers binnen facility management;
 • Affiniteit en (facilitaire) werkervaring in retail zijn mooi meegenomen.


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter het sterke facilitaire fundament van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van single services tot integrale uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Naast ons handelsmerk operational excellence zijn veilig werken, mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee we het verschil maken, vandaag én morgen. Dat doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.Ben je enthousiast geworden?

Twijfel niet en solliciteer vóór 15 december 2023 naar de vacature van facility manager in Haarlem! Doorlopend vinden de selectiegesprekken plaats. Bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.


Het recruitmentproces

De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake en twee gesprekken op locatie. Zijn we allemaal enthousiast? Dan heten we je graag welkom bij HEYDAY! Heb je vragen? Neem dan contact op met Bianca Swinkels (Corporate recruiter) op 06-43031174.


HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Haarlem, Noord-Holland, Nederland
€ 3.565 - € 4.500 per maand
Integrated

of

Haarlem, Noord-Holland, Nederland
€ 3.565 - € 4.500 per maand
Integrated