Skip to content

Financieel medewerker

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland€ 3.000 - € 3.905 per maandStaf

Functieomschrijving

Ben jij de financieel medewerker die op zoek is naar afwisseling? Vind jij het leuk om actief een bijdrage te leveren aan verbeteringen in de administratieve processen? Dan is deze vacature iets voor jou!


Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van verschillende accounts. Jij zorgt voor een tijdige, correcte en volledige werking van de administratieve processen verkoopfacturatie en maandafsluitingen. Hierbij werk je samen met controllers, klantteams, accountants en andere stakeholders.


Dit ga je doen als financieel medewerker

 • Aanspreekpunt voor jouw klantaccounts, beantwoorden vragen, maandelijkse afstemmingen van de inkoop en financiële positie met de operatie en bewaken kwaliteit van de cijfers;
 • Maandelijks afsluiten van de boekhouding en bespreken cijfers winst & verliesrekening, balans en werkkapitaalpositie met business controller en leidinggevende;
 • Verkoopfacturatie met behulp van de verkoopinterface voor klanten met servicekosten;
 • Verwerken van de bank (ontvangsten die niet automatisch afletteren);
 • Actief bijdragen aan verbeterinitiatieven door mee te denken aan verbeteringen en oplossingen door te voeren in processen en techniek;
 • Overige werkzaamheden waaronder de mailbox met diverse vragen en verzoeken op financieel administratief gebied.


HEYDAY biedt jou

Een zelfstandige functie in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. Daarnaast ga je samenwerken met enthousiaste en professionele collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een aanvangsalaris van €3.000 tot maximaal €3.600, het einde van de schaal loopt door tot €3.905 (afhankelijk van je ervaring en kennis);
 • Een contract voor 32 - 40 uur, waar 36 uur verdeeld kan worden over 4 dagen;
 • De mogelijkheid om hybride te werken;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling en de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse collectiviteitsverzekeringen;
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • 8% vakantiegeld en werk je fulltime dan krijg je 25 vakantiedagen;
 • Je ontvangt een laptop en telefoon;
 • Volledige reiskostenvergoeding van €0.21 per km;
 • Fitnessen met gemiddeld 40% voordeel bij een sportschool naar keuze.

Wij vinden jouw groei en ambities belangrijk, daarom investeren wij graag in persoonlijke ontwikkeltrajecten, opleidingen en cursussen.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde collega. Resultaten bereik je in goede samenwerking met anderen en de werkzaamheden voer je grondig, geordend en zorgvuldig uit. Je toont initiatief en je bent flexibel en oplossingsgericht. Jij weet op authentieke wijze jouw waarde toe te voegen. Jouw profiel:

 • Je hebt een financiële administratieve opleiding op ten minste MBO/HBO-niveau;
 • Kennis van en ervaring met het voeren van een financiële administratie, bij voorkeur in Exact;
 • 5 jaar relevante werkervaring; je hebt kennis van diverse financiële processen en de onderlinge relaties.


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter het sterke facilitaire fundament van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van single services tot integrale uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Naast ons handelsmerk operational excellence zijn veilig werken, mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee we het verschil maken, vandaag én morgen. Dat doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.


In totaal werken er zo’n 700 professionals namens HEYDAY voor uiteenlopende opdrachtgevers in de publieke en private sector. Jij komt in een team van 10 financieel medewerkers terecht en rapporteert aan de Manager Finance Control. Naast dat je veel ruimte en vrijheid krijgt is de collegialiteit en het teamgevoel belangrijk binnen dit team.



Enthousiast?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan uiterlijk vóór 15 december naar deze vacature van financieel medewerker bij HEYDAY in Den Bosch. Doorlopend vinden de selectiegesprekken plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.


Wij ontvangen graag jouw CV en vinden het leuk om te lezen waarom je zo enthousiast bent! Je kunt online solliciteren via de onderstaande 'solliciteer' button. Heb je vragen over de vacature? Bel of app Bianca Swinkels (corporate recruiter) - 06 43031174.

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.000 - € 3.905 per maand
Staf

of

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.000 - € 3.905 per maand
Staf