Skip to content

Hospitality host

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 2.200 - € 2.600 per maandHospitality

Functieomschrijving

Ben jij het ermee eens dat hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service? Dat hospitality een manier van denken en doen is, waarbij jij als hospitality host het verschil maakt? Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie? Lees dan snel verder!

Als hospitality host ga je aan de slag bij onze nieuwe opdrachtgever Het Kadaster in Eindhoven. Dankzij jouw aanwezigheid als hospitality host maak je van ieder bezoek bij Het Kadaster een onvergetelijke beleving. In deze veelzijdige functie ben je naast het verzorgen van een warm ontvangst ook bezig om de lunch te verzorgen, fungeer je als barista en loop je pandrondes om gebouwgerelateerde storingen op te lossen en daar waar nodig stuur jij de leveranciers aan om het probleem op te lossen. Een veelzijdige functie bij een dynamische opdrachtgever! 


Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als hospitality host?

 • Verzorgen van een warm ontvangst voor alle gasten, bezoekers en leveranciers;
 • Het uitgeven van bezoekerspassen; 
 • Her beheren van de mailbox;
 • Het uitvoeren van licht administratieve werkzaamheden, zoals het beheer van poolauto's en postverwerking;
 • Beheer algemene ruimtes: vergaderzalen klaarzetten en reserveren, voorraadbeheer van kantoorbenodigdheden;
 • Post- en pandrondes lopen, het oplossen van gebouw gerelateerde storingen of het melden aan relevante leveranciers en het oppakken van overige facility aanvragen;
 • Het bereiden en klaarzetten van de lunch.


De functie staat open voor 10 uur. De werkdagen zijn op dinsdagochtend van 07:00 uur tot 11:30 uur en op vrijdagmiddag van 12:30 uur tot 18:00 uur.


HEYDAY biedt jou:

Een uitdagende functie in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een contract van 10 uur per week (met uitzicht op een vast dienstverband);
 • Aanvangssalaris van €2200,- tot maximaal €2600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal loopt door tot maximaal €3140,-;
 • Reiskosten woon-werk worden volledig vergoed (21 cent per km of je ov-kosten);
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • 8% vakantiegeld en je krijgt 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een leuke interne organisatie die het belangrijk vindt dat er geïnvesteerd wordt in de groei en ambities van professionals en daarom besteden we veel aandacht in jouw ontwikkeling! Je krijgt van ons de mogelijkheid om veel opleidingen en certificeringen te behalen;
 • Een financieel aantrekkelijke regeling welke het mogelijk maakt om met gemiddeld 40% voordeel te fitnessen bij een sportschool naar keuze.
 • Voor een vlotte start bij HEYDAY bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject, digitale ondersteuning en een inspirerende 'HEY - Let's meet!'-ochtend, waar je zowel de organisatie als je nieuwe collega's leert kennen!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde collega. Als persoon ben je vriendelijk, ondernemend en bevlogen en werk je met passie voor het vak. Je gaat altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en weet je op authentieke wijze jouw waarde toe te voegen. Hospitality zit in jouw DNA; je bent anderen altijd een stapje voor als het gaat om professionaliteit, gastvrijheid, orde en netheid. Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel bent ingesteld en communicatief vaardig bent. Verder neem jij mee:

 • Mbo werk- en denkniveau met werkervaring in een dienstverlenende sector (zoals, hospitality, horeca, reisbranche of evenementensector);
 • Handig met computers, je pakt nieuwe systemen snel op!
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Het aanvragen van een VOG maakt onderdeel uit van de procedure.


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter de facilitaire basis van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van individuele diensten tot complete uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Bij HEYDAY geloven we dat hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service. Met hospitality brengen we het unieke karakter van onze opdrachtgevers tot leven. Hospitality draait om vakmanschap. Dit doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.
Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan voor 20 december naar de vacature van hospitality host bij Het Kadaster in Eindhoven! Doorlopend vinden de selectiegesprekken plaats. Bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.


Het recruitmentproces

De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake en een kennismakingsgesprek met de HEYDAY Business coördinator op locatie. Zijn we allemaal enthousiast? Dan heten we je graag welkom bij HEYDAY! Heb je vragen? Neem contact op met Emiel Sewtahal (Corporate Recruiter) op 06 - 38166008.


HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.200 - € 2.600 per maand
Hospitality

of

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.200 - € 2.600 per maand
Hospitality