Skip to content

Hospitality host

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.200 - € 2.600 per maandHospitality

Functieomschrijving

Wil jij met jouw ideeën een bijdrage leveren aan onze facilitaire organisatie? Ben jij dan iemand die graag centraal staat binnen een bedrijf? Iemand die hét schakelpunt is tussen kantoor en uitvoering? Het achter de schermen goed organiseert maar ook graag op de voorgrond staat? Lees dan verder:


Dankzij jouw aanwezigheid wordt iedere dag op de locatie Upfield in Amsterdam een succes! Je weet als geen ander het verschil te maken en je gasten en collega’s een onvergetelijke dag te bezorgen. Het zorgen voor een ander zit in je persoonlijkheid verweven. Naast het zorgen voor de meeting faciliteiten zorg jij ook voor een warm welkom, een fijn verblijf en ben jij de verbinder binnen het bedrijf. Een functie op je lijf geschreven. De functie biedt jou variatie en vrijheid binnen een prachtige kantooromgeving!


Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als hospitality host?

 • Verzorgen van een warm ontvangst van alle gasten, medewerkers en leveranciers;
 • Zorgdragen voor een representatieve hospitality desk en ontvangstruimte;
 • Het uitgeven van bezoekerspassen;
 • Het aannemen en beantwoorden van mail en telefoon;
 • Het aannemen van wensen, verzoeken, klachten en storingsmeldingen (telefonisch, per mail of vanuit het facilitaire systeem), deze administratief verwerken en zorgdragen voor opvolging hiervan;
 • Hanteren van orde en netheid in de openbare ruimtes: je loopt pandrondes waarbij je clean desk policy hanteert, gebreken en storingen signaleert in en aan het gebouw;
 • Dagelijks samenwerking met leveranciers zoals catering, schoonmaak, technische teams en andere leveranciers. Daarbij onderhoud je sterke relaties met leveranciers wat bijdraagt aan een soepele samenwerking;
 • Community management is een belangrijk onderdeel van de functie. Jij zorgt ervoor dat de gebouwgebruikers zich fijn en verbonden voelen. Dit doe jij niet alleen door aanspreekbaar te zijn en de vergaderfaciliteiten te verzorgen maar ook door bijeenkomsten voor de gebouwgebruiker te organiseren en te coördineren (eventmanagement);


Om de functie van hospitality host te vervullen zijn wij op zoek naar een hospitality host voor 32 uur per week. Je bent werkzaam van maandag tot en met vrijdag met werktijden van 7.30 - 14.30 uur of van 11.00 - 18.00 uur. Enige flexibiliteit met het wisselen van werkdagen is gewenst. Voor deze functie dien je naast de Nederlandse taal, ook de Engelse taal goed te beheersen. 


Je komt te werken bij Upfield Amsterdam. Bij Upfield maken ze mensen gezonder en gelukkiger met heerlijke, plantaardige voedingsproducten die beter zijn voor de planeet. Als wereldwijd plantaardig bedrijf is Upfield de #1 producent van meer dan 100 merken plantaardige spreads en kazen, waaronder iconische merken als Becel, Blue Band, Proactiv. Je komt te werken in een gezellige team van twee vaste receptie collega's, een collega in de logistiek en een facilitair coordinator. 


HEYDAY biedt jou:

Een uitdagende functie als hospitality host in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. Daarnaast ga je samenwerken met onwijs leuke en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een contract van 32 uur per week (met uitzicht op een vast dienstverband);
 • Aanvangssalaris van €2200,- tot maximaal €2600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal loopt door tot maximaal €3140,-;
 • Reiskosten woon-werk worden volledig vergoed (21 cent per km of je ov-kosten);
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • 8% vakantiegeld en je krijgt 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een leuke interne organisatie die het belangrijk vindt dat er geïnvesteerd wordt in de groei en ambities van professionals en daarom besteden we veel aandacht in jouw ontwikkeling! Je krijgt van ons de mogelijkheid om veel opleidingen en certificeringen te behalen;
 • Een financieel aantrekkelijke regeling welke het mogelijk maakt om met gemiddeld 40% voordeel te fitnessen bij een sportschool naar keuze.

Wie ben jij?

 • Je hebt ervaring in een dienstverlenende functie / sector (Horeca, catering, facilitair);
 • Je bent op en top gastheer/vrouw en beschrijft jezelf als representatief, hulpvaardig en gastvrij!
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt een facilitair oog, ziet werk liggen en pakt dit gevraagd én ongevraagd op;
 • Een assertieve werkhouding waardoor vraagstukken en problemen zo snel mogelijk opgelost worden;
 • Je vraagt hulp wanneer nodig;
 • Je werkt geordend en gestructureerd;
 • Je hebt computervaardigheden en pakt nieuwe systemen en programma’s (zoals MS office en een FMIS) snel op.


Wie zijn wij?
HEYDAY is de drijvende kracht achter de facilitaire basis van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van individuele diensten tot complete uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Bij HEYDAY geloven we dat hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service. Met hospitality brengen we het unieke karakter van onze opdrachtgevers tot leven. Hospitality draait om vakmanschap. Dit doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.Enthousiast?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan uiterlijk vóór 10 december op de vacature bij HEYDAY Hospitality. Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern gepubliceerd en de selectiegesprekken vinden voortdurend plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten. Zijn we enthousiast? Dan heten we je graag welkom bij HEYDAY!
Heb je vragen? Neem contact op met Erik Wellens (Corporate recruiter) op 06 -15167163.


Het recruitmentproces

HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.200 - € 2.600 per maand
Hospitality

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.200 - € 2.600 per maand
Hospitality