Skip to content

Hospitality host

Amstelveen, Noord-Holland, Nederland€ 2.200 - € 2.650 per maandHospitality

Functieomschrijving

Ben jij het ermee eens dat Hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service? Dat Hospitality een manier van denken en doen is, waarbij jij als hospitality host het verschil maakt? Dan spreek jij onze taal!


Als hospitality host ga je aan de slag bij onze opdrachtgever in Amstelveen. De opdrachtgever biedt over de hele wereld een volledig assortiment diagnostische oplossingen voor medische beeldvorming, waaronder CT, X-Ray, Ultrasound en MRI. De missie is om gezondheidsprofessionals oplossingen te bieden die hun inspanningen ondersteunen en daarmee bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van patiënten.


Dankzij jouw aanwezigheid als hospitality host wordt iedereen op de locatie warm ontvangen en maak jij van ieder bezoek een onvergetelijke beleving. Het zorgen voor een ander zit verweven in je persoonlijkheid. De functie biedt jou variatie en vrijheid binnen een prachtige kantooromgeving!


Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als hospitality host?

 • Verzorgen van een warm en professioneel ontvangst voor alle gasten, bezoekers en leveranciers;
 • Het professioneel aannemen en beantwoorden van mail en telefoon (via Teams);
 • Zorgdragen voor een representatieve hospitality desk en ontvangstruimte;
 • Hanteren van orde en netheid in de openbare ruimtes;
 • Reserveren, controleren en inboeken van vergaderzalen;
 • Het ontvangen en begeleiden van de leveranciers (catering, schoonmaak etc.). Jij zorgt voor een soepele samenwerking;
 • Licht administratieve werkzaamheden ter ondersteuning;
 • Bestellen van bedrijfsmiddelen en levensmiddelen. Daarbij zorg je dat de voorraad aangevuld blijft.


De functie van hospitality host staat open voor 22,5 uur per week. De volgende diensten staan open: Maandag van 07:30 uur tot 16:00 uur. Dinsdag van 07:30 uur tot 12:00 uur. Donderdag en vrijdag van 07:30 uur tot 12:00 uur. 


HEYDAY biedt jou

Een uitdagende functie in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. Daarnaast ga je samenwerken met onwijs leuke en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een contract van 22,5 uur per week (met uitzicht op een vast dienstverband);
 • Aanvangssalaris van €2200,- tot maximaal €2650,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal loopt door tot maximaal €3140,-;
 • Reiskosten woon-werk worden volledig vergoed (21 cent per km of je ov-kosten);
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • 8% vakantiegeld en je krijgt 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een leuke interne organisatie die het belangrijk vindt dat er geïnvesteerd wordt in de groei en ambities van professionals en daarom besteden we veel aandacht in jouw ontwikkeling! Je krijgt van ons de mogelijkheid om veel opleidingen en certificeringen te behalen;
 • Een financieel aantrekkelijke regeling welke het mogelijk maakt om met gemiddeld 40% voordeel te fitnessen bij een sportschool naar keuze.
 • Voor een vlotte start bij HEYDAY bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject, digitale ondersteuning en een inspirerende 'HEY - Let's meet!'-ochtend, waar je zowel de organisatie als je nieuwe collega's leert kennen!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde collega. Als persoon ben je vriendelijkondernemend en bevlogen en werk je met passie voor het vak. Je gaat altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en weet je op authentieke wijze jouw waarde toe te voegen. Hospitality zit in jouw DNA; je bent anderen altijd een stapje voor als het gaat om professionaliteit, gastvrijheid, orde en netheid. Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel bent ingesteld en communicatief vaardig bent. Verder neem jij mee:

 • Werkervaring of een opleiding gevolgd in een dienstverlenende sector (zoals Hospitality, Horeca, Reisbranche of Evenementensector);
 • Goede beheersing van MS Office en je pakt nieuwe systemen makkelijk op;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter de facilitaire basis van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van individuele diensten tot complete uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Bij HEYDAY geloven we dat hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service. Met hospitality brengen we het unieke karakter van onze opdrachtgevers tot leven. Hospitality draait om vakmanschap. Dit doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.
Enthousiast?

Wij ontvangen graag vòòr 10 december 2023 jouw cv en motivatie voor de vacature van Hospitality host! De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake en een sollicitatiegesprek met de coördinator van het hospitality team van HEYDAY. Zijn we enthousiast? Dan heten we je graag welkom bij HEYDAY! 
Heb je vragen? Neem contact op met Erik Wellens (Corporate recruiter) op 06 15167163.


Het recruitmentproces

HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
€ 2.200 - € 2.650 per maand
Hospitality

of

Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
€ 2.200 - € 2.650 per maand
Hospitality