Skip to content

Huismeester

Weesp, Noord-Holland, Nederland€ 2.300 - € 2.500 per maandHospitality

Functieomschrijving

Ben jij een handig? En vind je het leuk om zelfstandige zorg te dragen voor het onderhoud van een pand? Lees dan snel verder, wij zijn op zoek naar jou!

In de functie van huismeester ben je via HEYDAY werkzaam bij DENSO in Weesp. DENSO is een toonaangevende leverancier van geavanceerde automobieltechnologie, systemen en onderdelen voor bijna elke grote autofabrikant ter wereld. Als huismeester voer je diverse werkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat het pand goed onderhouden en operationeel blijft. Jij bent het facilitair aanspreekpunt!

Jouw verantwoordelijkheden als huismeester:

 • Oppakken van facilitaire vragen, telefonisch, per mail of via de meldingen vanuit het helpdesk systeem;
 • Follow up geven aan de vragen door deze zelf op te lossen of door derden in te schakelen;
 • Hanteren van orde en netheid in de openbare ruimtes: je loopt verschillende pandrondes waarbij je gebreken en storingen signaleert in en aan het gebouw. Ook het begeleiden van leveranciers valt onder jouw verantwoordelijkheid;
 • Meldingen en storingen: lichte (technische) werkzaamheden zoals het vervangen van een lamp of andere klussen pak jij zelfstandig op!
 • Het aanmaken van inkooporders voor bijvoorbeeld monteurs.


Bij DENSO werk je op het hoofdkantoor in Weesp, een warehouse en een opslag. Deze locaties bevinden zich op korte afstand van elkaar. Jouw werkdagen zijn op dinsdag en vrijdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur (8-urige werkdag). Werkdagen zijn in overleg bespreekbaar.

HEYDAY biedt jou

Een uitdagende functie in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. Daarnaast ga je samenwerken met onwijs leuke en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een contract van 16 uur per week (met uitzicht op een vast dienstverband);
 • Aanvangssalaris van €2300,- tot maximaal €2500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal loopt door tot maximaal €2919,-;
 • Reiskosten woon-werk worden volledig vergoed (21 cent per km of je ov-kosten);
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • 8% vakantiegeld en je krijgt 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Wij investeren in een BHV certificering om een veilige werkomgeving te creëren;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een leuke interne organisatie die het belangrijk vindt dat er geïnvesteerd wordt in de groei en ambities van professionals en daarom besteden we veel aandacht in jouw ontwikkeling! Je krijgt van ons de mogelijkheid om veel opleidingen en certificeringen te behalen;
 • Een financieel aantrekkelijke regeling welke het mogelijk maakt om met gemiddeld 40% voordeel te fitnessen bij een sportschool naar keuze.
 • Voor een vlotte start bij HEYDAY bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject, digitale ondersteuning en een inspirerende 'HEY - Let's meet!'-ochtend, waar je zowel de organisatie als je nieuwe collega's leert kennen!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een dienstverlenende instelling. Je weet makkelijk contact te leggen en verbinding te maken. Als persoon ben je proactief, een aanpakker en denk je in mogelijkheden; gezamenlijk kom je altijd tot de juiste oplossing. Én daarnaast heb je technisch inzicht of je bent bereid dit te leren. Verder neem jij mee:

 • MBO werk- en denkniveau met werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • In het bezit van een rijbewijs B.


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter de facilitaire basis van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van individuele diensten tot complete uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Bij HEYDAY geloven we dat hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service. Met hospitality brengen we het unieke karakter van onze opdrachtgevers tot leven. Hospitality draait om vakmanschap. Dit doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.Ben je enthousiast geworden?

Twijfel niet en solliciteer vóór 20 december naar de vacature van Huismeester bij Denso in Weesp! Doorlopend vinden de selectiegesprekken plaats. Bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.


Het recruitmentproces

De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake en een kennismakingsgesprek met de HEYDAY Business coördinator op locatie. Zijn we allemaal enthousiast? Dan heten we je graag welkom bij HEYDAY! Heb je vragen? Neem contact op met Erik Wellens (Corporate recruiter) op 06 -15167163.


HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Weesp, Noord-Holland, Nederland
€ 2.300 - € 2.500 per maand
Hospitality

of

Weesp, Noord-Holland, Nederland
€ 2.300 - € 2.500 per maand
Hospitality