Skip to content

Office host

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.450 - € 2.550 per maandHospitality

Functieomschrijving

Ben jij het ermee eens dat hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service? Maar dat hospitality een manier van denken en doen is, waarbij jij, de Office host, het verschil maakt. Dan spreek jij onze taal!

Als Office host ga je aan de slag bij onze opdrachtgever Henkel in Amsterdam. Dankzij jouw aanwezigheid wordt iedereen op de locatie warm ontvangen en maak jij van ieder bezoek een onvergetelijke beleving. Jij maakt het verschil! Het zorgen voor een ander zit verweven in je persoonlijkheid. De functie biedt jou variatie en vrijheid binnen een prachtige kantooromgeving!

Dit ga je doen als Office host: 

 • Verzorgen van een warm ontvangst van alle gasten, bezoekers, collega's en leveranciers;
 • Zorgdragen voor een representatieve balie en ontvangstruimte;
 • Het beantwoorden van binnenkomende post, mail en telefonie;
 • Het aannemen van wensen, verzoeken, klachten en storingsmeldingen (telefonisch, per mail of vanuit het facilitaire systeem), deze administratief verweken en zorgdragen voor opvolging hiervan.
 • Het ontvangen en begeleiden van de leveranciers (catering, schoonmaak etc.). Jij zorgt voor een soepele samenwerking;
 • Voorraadbeheer van kantoorbenodigdheden;
 • Het uitvoeren van licht administratieve werkzaamheden;
 • Signaleren en aandragen van verbeteringen in de processen en dienstverlening.

Henkel is een internationale organisatie en marktleider op het gebied van haarverzorgingsproducten, wasmiddelen en lijmproducten. De functie staat open voor 16 uur per week. De werkdagen zijn op maandag en vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur.

HEYDAY biedt jou:

Een zelfstandige functie in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. Daarnaast ga je samenwerken met onwijs leuke en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een contract voor 16 uur per week (met uitzicht op een vast dienstverband);
 • Aanvangssalaris van €2450,- tot maximaal €2550,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal loopt door tot maximaal €3140,-;
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • Reiskosten woon-werk worden volledig vergoed (21 cent per km of je ov-kosten);
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een financieel aantrekkelijke regeling welke het mogelijk maakt om met gemiddeld 40% voordeel te fitnessen bij een sportschool naar keuze;
 • Een leuke interne organisatie die het belangrijk vindt dat er geïnvesteerd wordt in de groei en ambities van professionals en daarom besteden we veel aandacht in jouw ontwikkeling! Je krijgt van ons de mogelijkheid om veel opleidingen en certificeringen te behalen.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een goed georganiseerde en dienstverlenende collega. Jij weet met een goed gevoel voor gastvrijheid de verbinding te maken met de bezoekers. Je gaat altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en weet je op authentieke wijze jouw waarde toe te voegen. Ook ben je professioneel en communicatief sterk. Verder neem je mee:

 • Je hebt al eerder werkervaring opgedaan in een dienstverlenende functie, zoals de horeca, reisbranche, evenementen, facility of iets soortgelijks;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Binnen Henkel is de voertaal Engels;
 • Je kunt goed omgaan met ad-hoc situaties en hebt een sterk faciliterende en dienstverlenende instelling;
 • In het bezit van een rijbewijs B (pré).


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter de facilitaire basis van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van individuele diensten tot complete uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Bij HEYDAY geloven we dat hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service. Met hospitality brengen we het unieke karakter van onze opdrachtgevers tot leven. Hospitality draait om vakmanschap. Dit doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan naar de vacature van Office host! Doorlopend vinden de selectiegesprekken plaats. Bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.


Het recruitmentproces

De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake en een kennismakingsgesprek met de HEYDAY Business coördinator op locatie. Zijn we allemaal enthousiast? Dan heten we je graag welkom bij HEYDAY! Heb je vragen? Neem contact op met Erik Wellens (Corporate recruiter) op 06 -15167163.


HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.450 - € 2.550 per maand
Hospitality

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.450 - € 2.550 per maand
Hospitality