Skip to content

Personeelsplanner

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland€ 2.600 - € 3.675 per maandHospitality

Functieomschrijving

Puzzel jij net zo lang tot alles op z'n plek valt? Én weet jij in de hectiek rust te bewaren? Lees dan snel verder!


Bij HEYDAY zijn we de partner die de kwaliteit en continuïteit van facilitaire dienstverlening voor onze opdrachtgevers waarborgt. Wij nemen de volledige invulling van de facilities, receptie en servicedesk op ons. Zelfs in drukke tijden, bij evenementen, of wanneer er behoefte is aan extra ondersteuning bij verlof of ziekte. Onze hospitality professionals zijn de visitekaartjes van onze opdrachtgevers en onmisbaar op de locaties.

De afdeling planning vormt het kloppende hart van onze dienstverlening en zorgt, samen met de ambulante hospitality- en facility professionals, voor continuïteit. Als personeelsplanner zorg jij dagelijks dat de planning klopt. Je houdt rekening met specifieke behoeften bij diverse opdrachtgevers en verliest de belangen en wensen van collega's niet uit het oog.


Dit ga je doen als personeelsplanner:

 • Samen met drie collega-planners ben je verantwoordelijk voor de planning;
 • Verwerk je de uren en controleer je het vaste rooster;
 • Behandel je aanvragen voor verlof en verzuim;
 • Signaleer je knelpunten en adviseer je over verbetervoorstellen richting de business coördinatoren (locatie verantwoordelijke);
 • Werk je heldere rapportages en gerichte adviezen uit.


HEYDAY biedt jou:

Een rol waarin wij jou aanmoedigen om mee te denken over procesverbeteringen.  Waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen. Verder ga je samenwerken met onwijs leuke en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een contract voor 24 tot 40 uur per week;
 • Aanvangssalaris van €2600,- tot maximaal €3000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal loopt door tot maximaal €3675,-.
 • Reiskosten woon-werk worden volledig vergoed (21 cent per km of je ov-kosten);
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • 8% vakantiegeld en je krijgt 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Sporten met gemiddeld 40% voordeel bij een sportschool naar keuze;
 • Voor een vlotte start bij HEYDAY bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject, digitale ondersteuning en een inspirerende 'HEY - Let's meet!'-ochtend, waar je zowel de organisatie als je nieuwe collega's leert kennen!"

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde collega. Je bent analytisch, stressbestendig en communicatief sterk. Jij weet goed de verbinding te maken en anderen positief te stimuleren. Altijd ga je op zoek naar een passende oplossing en weet je op authentieke wijze jouw waarde toe te voegen. Verder neem jij mee:

 • Minimaal een MBO diploma;
 • Ervaring met personeelsplanning;
 • Goede administratieve vaardigheden;
 • Flexibele instelling; samen met de andere planners ben je bereid om de bereikbaarheidsuren  op te pakken: ma t/m vrij vanaf 6:00 en zo t/m do van 19:00 tot 20:00. Werkdagen zijn standaard van 8:30 tot 17:00. 


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter de facilitaire basis van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van individuele diensten tot complete uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Bij HEYDAY geloven we dat hospitality meer is dan een warm onthaal en een goede service. Met hospitality brengen we het unieke karakter van onze opdrachtgevers tot leven. Hospitality draait om vakmanschap. Dit doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.Ben je enthousiast geworden?

Twijfel niet en solliciteer voor 20 december 2023 naar de vacature van Personeelsplanner in Den Bosch! De selectiegesprekken vinden voortdurend plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.


Het recruitmentproces

De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake en 2 kennismakingsgesprekken. Zijn we allemaal enthousiast? Dan heten we je graag welkom bij HEYDAY! Heb je vragen? Neem contact op met Emiel Sewtahal (Corporate Recruiter) op 06-38166008.


HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.600 - € 3.675 per maand
Hospitality

of

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.600 - € 3.675 per maand
Hospitality