Overslaan naar content

Projectleider Civiele Techniek

Eemshaven, Groningen, Nederland€ 5.200 per maandIntegrated

Functieomschrijving

Wil jij werken in een boeiende en dynamische omgeving, waar elke dag anders is? Heb je affiniteit met zowel een industriële- als kantooromgeving? Dan komen wij graag met je in contact!


Bij HEYDAY ga je aan de slag bij onze opdrachtgever RWE; één van de grootste en meest invloedrijke spelers op de Europese energiemarkt. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het oppakken en tackelen van civiel/bouwtechnische vraagstukken op de locatie Eemshaven, maar adviseer je ook jouw collega’s van het landelijke RWE HEYDAY team bij civiel/bouwtechnische klussen. Én ben je de sparringpartner voor de civiel engineer van RWE. Op de centrale zijn dagelijks 200 personen werkzaam.


Het landelijke RWE HEYDAY team bestaat uit 15 collega’s. Deze zijn verdeeld over de verschillende centrales in Nederland. Op de centrales in Eemshaven bestaat het team met jou erbij uit 8 personen,1 facility manager, 2 facility coördinatoren, 1 technisch facility medewerker en 3 handymans. De werktijden zijn van 7:30 tot 16:00. 


Wat ga je doen als projectleider civiele techniek?

Je houdt je bezig met kleinschalige projecten, zoals onderhoud, herstel, keuringen, inspecties aan de bestaande bouwkundige en infrastructuur. Denk hierbij aan gebouwen (gevel, dak, staal- en schilderwerk, bouwkundige en utilitaire installaties zoals verlichting, drinkwater, sanitair, beveiliginssystemen, etc), maar ook aan riolering, pompwerken, olie-afscheiders, asfaltwegen, drainages. Daarnaast zijn er landelijk grotere projecten: baggerwerk, verbouwingen, herstel van betonwerk tot aan nieuwbouw van bijvoorbeeld een kantoorgebouw, die jezelf begeleidt van engineering tot aan uitvoer. Voor de overige locaties ben je ondersteunend aan het team denk hierbij aan het doen van engineering (oplossing bedenken), de uitvraag ondersteunen en risico’s beheersen. Het lokale team zal de dagdagelijkse activiteiten tijdens zo’n project uitvoeren (toezicht, begeleiding, opnames etc).

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Werkvoorbereiding en begeleiding van werkzaamheden, van engineeringsfase tot uitvoering;
 • Het voorbereiden van werkvergunningen en bijbehorende veiligheidsmaatregelen;
 • Optimaliseren en inrichten van facilitaire processen op locatie;
 • Coördineren van verschillende leveranciers om tijdig de juiste kwaliteit te leveren;
 • Zorgen voor een optimale samenwerking tussen alle stakeholders;
 • Prestaties van leveranciers controleren door middel van gebouwrondes;
 • Toezicht houden op veiligheid, gezondheid en welzijn van opdrachtgevers, leveranciers en collega's;
 • Leveren van benodigde input voor het opstellen van verschillende budgetten en het vastleggen van alle orders en informatieverzoeken in het systeem.


HEYDAY biedt jou

Wij vinden jouw groei en ambities belangrijk, daarom investeren wij graag in persoonlijke ontwikkeltrajecten, opleidingen en cursussen. Daarnaast ga je samenwerken met professionele en toegankelijke collega's. Én naast werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op

 • Een contract voor 40 uur per week;
 • Een salaris van maximaal €5.200 o.b.v. 40 uur. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
 • Een volledige reiskostenvergoeding van 0,23 ct per km;
 • Je ontvangt een laptop en telefoon;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling en de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse collectiviteitsverzekeringen;
 • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
 • 8% vakantiegeld en werk je fulltime dan krijg je 25 vakantiedagen;
 • Fitnessen met gemiddeld 40% voordeel bij een sportschool naar keuze;
 • Wij vinden jouw groei en ambities belangrijk, daarom investeren wij graag in persoonlijke ontwikkeltrajecten, opleidingen en cursussen.

Voor een vlotte start bij HEYDAY bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject, digitale ondersteuning en een inspirerende 'HEY - Let's meet!'-ochtend, waar je zowel de organisatie als je nieuwe collega's leert kennen!

Wie ben jij?

Veiligheid staat voorop bij iedere centrale, jij hebt dit dan ook hoog in het vaandel staan. En zoals bij jouw collega's uit het team, vind ook jij het belangrijk om de juiste service te verlenen aan onze opdrachtgever. Communicatief ben je sterk, je informeert stakeholders en waar nodig haak je deze aan. Met jouw hands-on mentaliteit steek jij operationeel je handen uit de mouwen te wanneer dat incidenteel gewenst is. 

Verder neem jij mee:

 • Meerdere jaren ervaring in een coördinerende rol in de civiel en bouwtechnisch sector met een affiniteit voor het facilitaire werkveld;
 • Een HBO diploma civiel/bouwtechnisch is mooi meegenomen;
 • Voldoende technische kennis en inzicht om de betrokken partijen op passende wijze te kunnen informeren, adviseren en controleren van de voorgestelde oplossingen;
 • Een VCA VOL-certificering. Heb je die nog niet? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je die behaalt.


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter het sterke facilitaire fundament van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van single services tot integrale uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Naast ons handelsmerk operational excellence zijn veilig werken, mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee we het verschil maken, vandaag én morgen. Dat doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.Interesse?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan uiterlijk vóór 21 februari naar de vacature van projectleider civiele techniek bij HEYDAY in Eemshaven/Groningen. De selectiegesprekken vinden voortdurend plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten. 


Je kunt online solliciteren via de onderstaande 'solliciteer' button. Laat je naam en telefoonnummer achter en we nemen contact met je op. Heb je vragen over de vacature? Bel of app Bianca Swinkels (corporate recruiter) - 06 43031174.


Het recruitmentproces

Het recruitmentproces is opgebouwd uit de volgende stappen; de beoordeling van jouw sollicitatie, een telefonische intake, een sollicitatiegesprek en een referentiecheck. Zijn we allemaal enthousiast? Dan heten we je van harte welkom bij HEYDAY


HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.


Eemshaven, Groningen, Nederland
€ 5.200 per maand
Integrated

of

Eemshaven, Groningen, Nederland
€ 5.200 per maand
Integrated