Skip to content

Supervisor Wasserij

Haren, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, BelgiëIntegrated

Functieomschrijving

Ben jij een aanpakker met een flexibele en dienstverlenende instelling? Lees dan snel verder, want we hebben jou nodig!


Als supervisor wasserij ga je aan het werk bij een unieke opdrachtgever van HEYDAY; het Penitentiair complex Haren (Brussel). Dit is de grootste gevangenis van België, met een capaciteit van 1187 gevangenen.


HEYDAY is als onderaannemer verantwoordelijk voor de diensten catering, afval en wasserij. Als supervisor wasserij coördineer je het was proces en de daarbij behorende logistiek. Daarnaast volg je de servicedesk meldingen op, geef je support bij de operatie en houd je je bezig met de administratie.


Jouw main focus? De coördinatie van de wasserij, waar de gevangenen (onder toezicht van justitie) het wasproces runnen.


Dit ga je doen als supervisor wasserij:

 • Coördineren van het wasproces; jij zorgt ervoor dat er op de juiste wijze, veilig en op tijd gewerkt kan worden;
 • Volgens het rooster ben je aanwezig gedurende de openingstijden van de wasserij (aanvang tussen 7:00 en 7:30), waarbij je niet alleen rondloopt, maar indien nodig ook mee werkt in de uitvoering;
 • Plannen van de bezetting en de logistiek voor de wasserij;
 • Administratie voorraadbeheer, aanvragen voor toegangsverlening en je schrijft werkinstructies en aanpassingen uit voor in het handboek;
 • Toe zien op de (arbo) aspecten veiligheid, gezondheid en welzijn en je volgt trainingen hiervoor;
 • Uitvoeren van controles;
 • Registreren en afhandelen van meldingen in ons computer systeem en de technische storingen en meldingen opvolgen en beoordelen;
 • Je stelt verbeteringen voor en speelt in op risico's.


HEYDAY biedt jou

Een fulltime contract van onbepaalde duur. Naast een competitief salaris wordt je loonpakket aangevuld met extralegale voordelen zoals een uitgebreid verzekeringspakket, maaltijd- en ecocheques, smartphone en laptop. Jouw standplaats wordt Brussel.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een sociaal en positief ingestelde collega. Resultaten bereik je in goede samenwerking met anderen en de werkzaamheden voer je netjes en zorgvuldig uit. Je toont initiatief en je bent flexibel en oplossingsgericht ingesteld. Verder neem jij mee:

 • Goede beheersing van de Franse taal en voldoende kennis van de Nederlandse taal;
 • Diploma secundair onderwijs;
 • Handig met computers, je pakt nieuwe systemen snel op!


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter het sterke facilitaire fundament van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van single services tot integrale uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Naast ons handelsmerk operational excellence zijn veilig werken, mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee we het verschil maken, vandaag én morgen. Dagelijks werken 700 professionals voor uiteenlopende opdrachtgevers in de publieke en private sector. Dat doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.Interesse?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan uiterlijk voor 1 december naar de vacature van supervisor wasserij in Haren (Brussel). Doorlopend vinden de selectiegesprekken plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten.


Wij ontvangen graag (bij voorkeur) jouw CV in het Nederlands en vinden het nóg leuker om te lezen waarom je zo enthousiast bent! Je kunt online solliciteren via de onderstaande 'solliciteer' button. Heb je vragen over de vacature? Bel of app Bianca Swinkels (corporate recruiter) - 06 43031174.


Het recruitmentproces

Het proces is opgebouwd uit de volgende stappen; de beoordeling van jouw sollicitatie, een telefonische intake en 2 sollicitatiegesprekken. Zijn we allemaal enthousiast? Dan heten we je van harte welkom bij HEYDAY!


HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Haren, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, België
Integrated

of

Haren, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, België
Integrated