Skip to content

Stage

Landelijk, Noord-Brabant, NederlandOpen

Functieomschrijving

Volg je een opleiding in de richting van facility management of hospitality en wil je kennis en ervaring opdoen bij een grote speler op deze gebieden? Of zoek je een organisatie waar je binnen de stafafdelingen mag werken aan interessante vraagstukken? Dan ben je bij HEYDAY aan het juiste adres!


Je kunt bij HEYDAY terecht voor een tweede-, derde- en vierdejaarsstage (zowel MBO als HBO). We koppelen je aan één van onze ruim 700 facilitaire of hospitality specialisten. Deze professionals werken elke dag voor uiteenlopende organisaties, van grote corporates en industriële organisaties tot het MKB. Onze organisatie biedt een mooie springplank om jezelf te specialiseren in één (of meer) van deze thema's.


Bij HEYDAY kom je te werken in een transparante organisatie, met korte lijnen en volop keuzemogelijkheden. We geloven in de kracht van mensen, dus geven mensen de ruimte om vanuit hun eigen kracht te werken en initiatieven te nemen. Je krijgt alle ruimte om te ontdekken waar je interesse ligt en om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen. We staan bekend als verbinder en regisseur van facilitaire dienstverlening, werkplekinrichting en hospitality met focus op mensen, innovatie en duurzaamheid. Onze missie? Mensen blij en gebouwen beter maken!


HEYDAY biedt jou:
Een stage in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om te ontdekken en creatief te zijn. Met veel werkplezier ga je samenwerken met professionele en toegankelijke collega's. Bij ons kun je rekenen op:

  • Een stagevergoeding;
  • Professionele begeleiding binnen een kennisorganisatie op het gebied van facility en hospitality management;
  • Doorgroeimogelijkheden naar een startersfunctie of traineeship na je studie.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde student. Jij weet op de juiste wijze verbinding te maken en overzicht te creëeren. Als persoon ben je ondernemend en bevlogen en wil je vol passie aan de slag gaan met je stage. Verder ben jij:


  • Op dit moment aan het studeren in de richting van facility management of hospitality;
  • Op zoek naar een 2e, 3e, of 4e-jaars stage;
  • Proactief, nieuwsgierig en kan je zowel goed in teamverband als zelfstandig werken.


Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter het sterke facilitaire fundament van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van single services tot integrale uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Naast ons handelsmerk operational excellence zijn veilig werken, mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee we het verschil maken, vandaag én morgen. Dat doen we vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated.
Interesse?

Ben je enthousiast en wil je stage lopen bij HEYDAY? Wij ontvangen graag jouw CV en vinden het nóg leuker om te lezen waarom je zo enthousiast bent! Je kunt online solliciteren via de onderstaande 'solliciteer' button. 

Op dit moment krijgen wij heel veel sollicitaties binnen voor stages bij HEYDAY. Wij proberen zo snel en goed mogelijk te reageren, maar het kan langer duren dan gewenst.

HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Landelijk, Noord-Brabant, Nederland
Open

of

Landelijk, Noord-Brabant, Nederland
Open